U povodu dolaska pape Franje u Sarajevo, na objavljeni poziv za prijavu volontera NCM „Ivan Pavao II“ u prvim tjednim pristigao je značajan broj prijava, kako skupina mladih iz različitih dijelova BiH, tako i studenata sa područja grada Sarajeva. Kako se približava krajnji rok za prijavu tako se broj mladih iz dana u dan povećava. Do sada je prijavljeno nekoliko stotina mladih, a 11. svibnja 2015. kada je krajnji rok za prijave, bit će objavljen konačan broj volontera koji će s ljubavlju i neizmjernom radošću dati svoje ruke i učiniti susret sa Papom jedinstvenim.

Krajnji rok za prijavu volontera i skupina mladih je 11. svibnja, te nakon tog datuma neće biti moguće izvršiti prijavu.

„Svim mladima koji su se do sada registrirali za volontiranje zahvaljujemo od srca, svima onima koji će se tek prijaviti želimo dobrodošlicu i očekujemo ih s radošću. Također, hvala svim mladima koji su nam poslali svoja očekivanja od dolaska pape Franje koja svakodnevno pristižu na adresu Centra“, poručili su iz Centra za mlade.

Sve detaljne informacije o načinu prijave mogu se pronaći na web-stranicama: papa.ba i mladicentar.org. (kta/mladicentar)