nazivom „Stopama mira“, koju su u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“  napisali i uglazbili članovi četiri glazbena sastava iz Sarajeva: zbor Emaus, bend Antonius, VIS Emanuel i VIS Jukić.

Spot donosi prelijepe kadrove glavnog grada BiH, domaćina susreta sa papom Franjom. Razigranost izvođača, sjajna atmosfera, ali i znatiželja građana grada Sarajeva dala je posebnu ljepotu video spota koji se može pogledati na službenoj mrežnoj stranici Centra za mlade ili putem poveznice.

Himna susreta mladih s papom Franjom premijerno je izvedena na ovogodišnjem Uskrfestu u Zagrebu.  „Mladi Bosne i Hercegovine himnom 'Stopama mira' vama, draga braćo i sestre u Hrvatskoj, žele poručiti jedno: Bosna i Hercegovina ima dovoljno čvrsto tlo i za vaše korake tijekom pastoralnog pohoda Svetog Oca Franje našoj zemlji. S ciljem da pokažemo zajedništvo Duha Svetoga, himnom koju ste premijerno imali priliku poslušati upravo vi, želimo svijetu poslati poruku mira. Želimo svijetu tijekom posjete pape Franje pokazati da iako mala i još uvijek ranjena zemlja, Bosna i Hercegovina  ima veliko i snažno srce i dovoljno prostora za druge i drugačije“, poručili su mladi u Zagrebu. (kta/j.m.)